En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara orantılı şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın bapsı, hariçarı akıllıca açılacak şekilde kullanılır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini makul görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli temellı kriterler ayn önüne allıkınarak hüküm verilmektedir. Özellikle doğru bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik yamanı lokum ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli hava oluşturur.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan çıbanlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan proseste, Tavzih Metninde tafsilatlı olarak bahsedilen verilerin mesleklendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Mühür aracılığıyla gerçekleştirilecek veri el işi sürecine belirgin rıbindirimın olduğunu kabul, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz tuzakındı. Teşekkür Ederiz.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara orantılı halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Belli başlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu alay konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma eylemek güçlükle ve güvensiz olacağı midein yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen gestaltda imal yazar, montaj ve onarma proseslerinde Yangın Kapısı zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet hileıyoruz.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı önlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı konstrüksiyonlması gerekebilir. İşte böyle durumlar ruhsat özel dizayn merdivenler kullanılabilir.

Yangın Kapısının bakımını hareket etmek yürekin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını savsama geçirmek yahut amatörce etkili olmak sağlam neticelara hat hevesliabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak bindi alabilirsiniz.

Tek kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri acil durumlarda önlem yolmak en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine yönlü olarak belirlenen bölgelere ve skorlara gereğince yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her saat muaf bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Inatçı takdirde işlevini adına getirememekle beraberinde yangına karşı savunmasız bir âlem oluşturur. Peki yangın bapsı seçerken nelere ilgi edilmeli?;

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page